En bedre start på arbejdslivet starter med en bedre overgang fra studie til arbejdsliv. Nyt fællesskab for nyuddannede akademikere starter op i oktober.
Os i Transit er et gratis gruppeforløb til ledige nyuddannede akademikere, der savner et fællesskab og sparring med ligesindede.
Gruppen, der mødes online, faciliteres af vores ungerådgiver. Målet er, at deltagerne får større viden, ny inspiration og flere handlemuligheder i hverdag og jobsøgning.
Selve forløbet:
- Næste hold starter tirsdag den 3. oktober
- Vi mødes fire gange over fire uger (ikke i efterårsferien)
- Vores ungerådgiver faciliterer alle møder
- Der kan være op til otte deltagere på holdet
- Møderne holdes online via Zoom, så det er muligt at deltage fra alle landsdele
Forløbet er gratis, for Aron afholder alle udgifter til indsatsen.
Se datoer for oktober og tilmeld dig online på her.
Du kan også finde Os i Transit på Facebook eller LinkedIn.
Kort om Os i Transit
Os i Transit er en indsats for nyuddannede kandidater fra universiteterne, der har brug for nye perspektiver i overgangen til arbejdslivet. Formålet med indsatsen er at skabe et fællesskab for at få en bedre overgang fra studie til arbejdsliv. Det sker via vækstgrupper for otte personer ad gangen.
En tidligere deltager siger
”Det har været med til at give mig de refleksioner, der skulle til for, at jeg kan tage min jobsøgning i egen hånd – at tage kontrol over min egen situation og min jobsøgning. Og det synes jeg nærmest har været det største udbytte af det her netværk som vores, det er, at der faktisk også er kommet noget selvværd tilbage!”
Julie, 28, Cand.scient i Kulturgeografi
Fem store udfordringer for kunst- og kulturarbejdere
Kunst- og kulturarbejdere har fem store udfordringer, når det gælder om at skabe bæredygtige arbejdsliv. Det viser projekt GRO.
Brugbar viden og spændende erfaringer
Efterårsholdet af Os i Transit blev afsluttet i november, og vi er klar til et nyt hold dimittender i overgangen fra studie til arbejdsliv.
Bæredygtige arbejdsliv i folkeskolen – pilotprojekt
Et bæredygtigt arbejdsliv er vigtigt for alle og ikke mindst for de ansatte i folkeskolen, som er med til at danne fremtidens generationer. Men hvordan ser arbejdslivet ud for folkeskolens ansatte?
Arbejdsfællesskaber styrker trivslen
Arbejdsfællesskaber styrker trivslen og velværet på arbejdspladser og er med til at reducere og forebygge stress. Derfor er de vigtige.